T.C. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı
Yalova İl Tarım ve Orman Müdürlüğü
Haberler
Duyurular
Mevzuat
Basın Açıklamaları
İletişim
Haberler
167 ÇİFTÇİYE 59 TON SERA NAYLONU DAĞITILDI
COĞRAFİ İŞARETLİ YALOVA KİVİSİ HASAT TÖRENİ YAPILDI
KANTİN VE YEMEKHANE ÇALIŞANLARINA HİJYEN EĞİTİMİ VERİLDİ
EKİM AYINDA DENİZLERDE 849 DENETİM YAPILDI
EKİM AYINDA 37 TON SAHTE ZEYTİNYAĞI YAKALANDI
ARONYA VE ZEYTİN JEOTERMAL ENERJİ İLE KURUTULARAK İŞLENMEYE BAŞLADI
KANTİN VE YEMEKHANELER DENETLENDİ
VALİ KAYA İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRÜ SELÇUK YAMAN'LA BİRLİKTE DÜNYA GIDA GÜNÜNDE İŞLETMELERİ ZİYARET ETTİ
İL MÜDÜRÜMÜZ SELÇUK YAMAN'IN DÜNYA GIDA GÜNÜ KUTLAMA MESAJI
65 ÇİFTÇİYE 500 BİNİ AŞKIN FİDE DAĞITILDI
TAKLİT VE HİLELİ GIDA LİSTELERİ ARTIK ANLIK PAYLAŞILACAK
EYLÜL AYINDA 500 DENETİM YAPILDI
YALOVA'NIN İLK HASTALIKTAN ARİ İŞLETMESİ SERTİFİKASINI ALDI
MÜDÜR YAMAN ALTINOVA'DA İNCELEMELERDE BULUNDU
400 BİN ADET KIŞLIK KARA LAHANA FİDESİ DAĞITILDI
TOHUMCULUK SEKTÖR ZİYARETLERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
ÇİFTÇİLERİMİZE VE MUHTARLARIMIZA BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
TÜRKİYE ORTAK TARIM POLİTİKASI AĞI 26 BÖLGESEL İZLEME VE DEĞERLENDİRME KOMİTESİ TOPLANTISI BURSA’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
BÜYÜKBAŞ HAYVANLARDA ŞAP AŞILAMASI KAMPANYASI BAŞLADI
OKULDAKİ ÇİFTLİK PROJESİNDE ÖĞRENCİLER SEBZELERİ HASAT ETTİ
AVM'LERDE DENETİM SEFERBERLİĞİ BAŞLATILDI
YALOVA’DA İLK KEZ ARONYA VE TIBBİ AROMATİK BİTKİLER FESTİVALİ DÜZENLENDİ
2024-2025 BALIK AV SEZONU DUALARLA AÇILDI
BİTKİSEL ÜRETİMDE YENİ DESTEKLEME MODELİ UYGULAMADA
MİDYE ÜRETİM TESİSLERİNDE ÖRNEKLEME ÇALIŞMALARI YAPILDI
SU KURULLARININ GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARI BELİRLENDİ
İKİ YIL ÜST ÜSTE İŞLENMEYEN TARIM ARAZİLERİ KİRAYA VERİLECEK
YALOVA ARONYA VE TIBBİ AROMATİK BİTKİLER FESTİVALİ STANT BAŞVURULARI SONUÇLANDI
YALOVA ARONYA VE TIBBİ AROMATİK BİTKİLER FESTİVALİ STANT BAŞVURULARI BAŞLADI
100 BİN ADET SAZAN BALIĞI GÖLETLERE BIRAKILDI
SUAT PARILDAR'A VEDA YEMEĞİ DÜZENLENDİ
IPARD III PROGRAMI ÜÇÜNCÜ BAŞVURU ÇAĞRI İLANI YAYIMLANDI
HAYVANCILIKTA PLANLI ÜRETİM KAPSAMINDA YENİ DESTEKLEME MODELİ YÜRÜRLÜKTE
CEVİZ YETİŞTİRİCİLERİNE İYİ TARIM İLE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ VERİLDİ
GIDA İŞLETMELERİNİN DENETİM DURUMUNUN TAKİP EDİLMESİNE OLANAK TANIYAN "GIDA İŞLETMELERİ KAREKOD UYGULAMASI"NIN İLK ÖRNEĞİ HAYATA GEÇİRİLDİ
Hoşçakal YALOVAM
GIDA İŞLETMELERİNDE KAREKOD UYGULAMASI BAŞLADI
BAKAN YUMAKLI AÇIKLADI: IPARD III PROGRAMI 2. BAŞVURU ÇAĞRI İLANI YAYIMLANDI
YAZ AYLARINDA BESİN ZEHİRLENMELERİNE DİKKAT!
İL MÜDÜRLÜĞÜMÜZDE BAYRAMLAŞMA PROGRAMI YAPILDI